Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Έκπληκτος ο Κουτρουμάνης από τις συντάξεις μαϊμού εικοσαετίας ...εμείς όμως όχι!



Προς τις «παρθένες» της πολιτικής …που έμειναν «έκπληκτες» από τις μαϊμού συντάξεις που πλήρωναν τα ταμεία επί δύο δεκαετίες!

Μα είναι δυνατόν να έχετε και το θράσος να παριστάνετε τους άμεμπτους και τους έκπληκτους μπροστά στο φαινόμενο αυτό;
Εδώ και 11 χρόνια είχαν εντοπιστεί χιλιάδες τέτοιες παράνομες συντάξεις κι όλοι σώπασαν … μιας και ήταν ...


μπλεγμένα πολλά πράσινα παλληκάρια.

Να θυμηθούμε λοιπόν όλοι μας, ότι οι συνταξιούχοι είχαν υποχρεωθεί να απογραφούν στα υποκαταστήματα των Τραπεζών το πρώτο τετράμηνο του 2001! Επειδή μιλάμε για 11 χρόνια πριν … ήταν δύσκολο ακόμα και να βρεθεί σχετικό άρθρο στο διαδίκτυο.

Φυσικά δεν μάθαμε ποτέ τι συνέβη τελικά ! 
Και για να μας λέει τώρα ο κ.Κουτρουμάνης ότι ...

υπήρχαν μαϊμού συντάξεις εικοσαετίας σημαίνει ότι αυτές είχαν εντοπιστεί σίγουρα πριν 11 χρόνια λόγω της απογραφής στις τράπεζες με φυσική παρουσία και προφανώς συνέχισαν να τις καταβάλλουν κανονικά  μέχρι σήμερα.

Ποιοι ήταν λοιπόν αυτοί που γνώριζαν τα στοιχεία από το 2001 και τι έκαναν για την προάσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος;
Επί ΠΑΣΟΚ … δεν υπήρχαν πράσινα σκάνδαλα … και ήταν δύσκολο το 2001 να φορτώσουν τις μαϊμού συντάξεις στην τριετία του Μητσοτάκη  ή στην κυβέρνηση της ΝΔ προ του 1981.

Η κυβέρνηση Σημίτη είχε ανακαλύψει από τότε χιλιάδες συντάξεις σε νεκρούς και μαϊμού ανάπηρους αλλά το θέμα «κουκουλώθηκε» άμεσα μιας και τα λαμόγια με τα μεγάλα ΜΜΕ θησαύριζαν εκείνη την εποχή  καθώς ήταν όλα μπλεγμένα με  Χρηματιστήρια, Ολυμπιακά Έργα, Εξοπλισμούς  και άλλες μεγάλες πράσινες και σοσιαλιστικές κομπίνες.

Θα μας απαντήσουν τώρα οι κύριοι της κυβέρνησης … τι επιπτώσεις είχαν αυτοί που ελάμβαναν κι αυτοί που ενέκριναν τις χιλιάδες εκείνες παράνομες συντάξεις που είχαν εντοπιστεί το 2001 ;

Και τέλος … θα μας απαντήσει ένας εισαγγελέας πόσα λεφτά μας κόστισε το κουκούλωμα εκείνο του σκανδάλου από το 2001 επί 11 χρόνια;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου